Program


,,Mondom Ferinek,Tibi"-Stand up est,Aradi Varga

,,Mondom Ferinek,Tibi"-Stand up est,Aradi Varga

Az előadás úgy mutatja be a hétköznapok jelenségeit hogy közben nem politizál, de törekszik a tartalomra és a mondanivalóra is, hiszen a két humorista felvállaltan szeret az embereket érintő kisebb-nagyobb problémákról beszélni, a tőlük megszokott stílusban. Jelenetek, stand up comedy elemek és zenés paródiák elegye teszi változatossá a műsorukat.

"Mondom Ferinek, hogy Tibi"                                                            
Aradi - Varga  Borkóstolóval egybekötött Stand Up Show

Aradi Tibor és Varga Ferenc József 25 éve lépett először közösen színpadra. Ennek jubileumát ünneplik meg a "Mondom a Ferinek, Tibi!" című kétrészes humorestjükkel.

Az előadás úgy mutatja be a hétköznapok jelenségeit hogy közben nem politizál, de törekszik a tartalomra és a mondanivalóra is, hiszen a két humorista felvállaltan szeret az embereket érintő kisebb-nagyobb problémákról beszélni, a tőlük megszokott stílusban. Jelenetek, stand up comedy elemek és zenés paródiák elegye teszi változatossá a műsorukat, mely minden korosztály számára garantáltan remek szórakozást biztosít, legyen az tinédzser vagy nyugdíjas.

Aradi Tibor és Varga Ferenc József az elmúlt 25 évben minden olyan tévés és rádiós produkcióban feltűnt, ahol a humor kapja a főszerepet. Több, mint egy évtizedig voltak tagjai a Mikroszkóp Színpadnak, rendszeresen láthatóak a Showder Klub és a Dumakabaré műsoraiban és a Comedy Centralon. A Rádiókabaréban is több mint 10 éve hallhatjuk őket minden adásban. 2017-ben indult első saját tévéműsoruk az Aradi- Varga Show, mely 2019. májusa óta minden héten ott van a legnézettebb televízió műsorok között. Munkájuk elismeréseként mindketten megkapták a magyar humoristák legrangosabb díját, a Karinthy-gyűrűt.

Ajánló


David Sanborn, a pop, az R&B és a crossover zenészek legbefolyásosabb szaxofonjátékosa hat…

A Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 2021-es, nyári programjának értékesítése 2020. november 02-án kezdődik.…