Program


Molnár Dixieland Band koncert - "Ez tényleg Príma"

Molnár Dixieland Band koncert - "Ez tényleg Príma"

A Molnár Dixieland Band és zenész sztárvendégei tematikus koncertjükön nemcsak Louis Prima, Grammy-díjas amerikai zenész világhírű számait (Sing, sing, sing,BuonaSera stb.) dolgozzák fel, de ismert dzsessz-sztenderdek is felcsendülnek előadásukban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 23. szombat, 19:00


A dalokat Gájer Bálint énekli, a műsor másik meglepetése pedig a kiváló trombitás-showman, Lázár István, aki hangszeres játékával és énekével szórakoztatja a közönséget, mintegy Louis Prima magyar-hangjaként. A műsor női sztárvendége, Koós Réka Prima partnerét és feleségét, Keely Smith-t kelti életre.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

zenés játék két részben

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!