Program


Modern Art Orchestra feat. Brian Charette
2

Modern Art Orchestra feat. Brian Charette

A MAO soron következő nagykoncertje ismét különleges élményt ígér, hiszen az est főszereplője az orgona lesz. Az orgona különleges hangszer, mert hangzása és dinamikája a nagyzenekar hangzását imitálja.
Az együttes Rhoda Scott orgonista művészt látja vendégül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 26. vasárnap, 19:30

MODERN ART ORCHESTRA FEAT. BRIAN CHARETTE

Közreműködik:
Brian Charette – orgonaművész
Vas Bence – zeneszerző, orgonaművész (MAO Masterclass)
Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornélű

A MAO soron következő nagykoncertje ismét különleges élményt ígér, hiszen az est főszereplője az orgona lesz. Az orgona azért is különleges hangszer, mert komplex hangzása, változatos dinamikája eleve a nagyzenekar hangzását imitálja. Nem idegen az együttestől, hogy orgonista művészt lát vendégül, hiszen a hazánkban nagy hírnévnek örvendő Rhoda Scott már több alkalommal csatlakozott az együtteshez.

Az április 26-i alkalommal a mai jazzélet egy kiemelkedő egyéniségét, az amerikai Brian Charette-et látja vendégül a Modern Art Orchestra. Fekete-Kovács Kornél zenekarvezető közel egy éve tervezi a közös munkát a New York-i orgonistával, amely most izgalmas keretek közt valósul meg, hiszen a Charrette és a MAO szerzői által komponált közös repertoár a concert és a próbák alkalmával felvételre kerül.

Nem teljesen véletlen egybeesés, hogy MAO Master Class program keretein belül ez alkalommal szintén orgonista-zeneszerző mutatkozik be. A különleges hangszerre és big band–re komponált darabjain keresztül Vass Bencét ismerheti meg a közönség.

Ajánlatunk


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze Fischer Iván a Kompasszió (könyörület, részvét) névre keresztelt hangverseny koncepcióját.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!