Program


MODEM/12 - Nagy T. Katalin tárlatvezetése az Impressziókon

MODEM/12 - Nagy T. Katalin tárlatvezetése az Impressziókon

MODEM-születésnap

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 22. szombat, 19:00

12 év, 12 tárlatvezetés, 4 koncert - egy napon

Maratoni tárlatvezetés-sorozattal ünnepeljük idén a MODEM 12. születésnapját: délelőtt 10-től minden órában más és más kalauzolja végig a közönséget az Impressziók című kiállításon. A rendhagyó napon minden tárlatvezetésre más színű karszalagot kapnak a jegyet váltók - összesen 12 színész, művészettörténész, zenész, író, költő vagy táncos kíséri az érdeklődőket az ezer négyzetméteres térben, Dante Gabriel Rossetti festményétől indulva Van Gogh és Picasso munkáin át Monet-ig, Degas-tól Andy Warhol triptichonjáig.

A tárlatvezetésekkel párhuzamosan 16 órától 23 óráig koncertekre várjuk az érdeklődőket a belső kertben. A koncertekre a belépő 1000 forint, ez a jegy valamennyi zenei programra szól.

 

Ajánlatunk


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!