Program


Mocskos nyelvvel feleselek

Mocskos nyelvvel feleselek

Pottyondy szarkazmusa működik élőben is, de nem köti gúzsba a poénkényszer, nincs csattanó minden mondat végén, és nem is hiányzik, mert előbb-utóbb az összes feldobott labdát leüti.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 20. szerda, 19:00

Viccesebb az előadás, mint bármelyik videója, hála a tényleg zseniális sztoriknak, és annak az őszinteségnek, amivel beleáll a személyes élményeibe, de közben nem lehet az az élménye a nézőnek, hogy a fajsúlyos témák itt csak úgy el vannak viccelve.”

Forrás: Dumán innen, dumán túl kritikája az előadásról

Az október 15-i előadásokról felvétel készül. Az előadásra történő jegy megvásárlásával hozzájárul, hogy az eseményen készült film-, és képanyagokban, valamint azok reklámcélú felhasználásban szerepelhet, és ezért ellenszolgáltatásra nem jogosult.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában is élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Ajánló


Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!