Program


Mit üzennek az álmaink?

Mit üzennek az álmaink?

HVG Extra Pszichológia Szalon
A Mit üzennek az álmaink című programot 2020. június 11-én 18 órától a szervezők online tartják meg.

Helyszín/platform: Facebook zárt csoport.

Az élő eseményhez való részvételhez Facebook-regisztráció szükséges!
A megvásárolt jegyek erre az időpontra érvényesek, vagy a vásárlás helyén visszaválthatók.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 11. csütörtök, 18:00

HVG Extra Pszichológia Szalon

Mit üzennek az álmaink?

online program!!!ÚJ IDŐPONT!!!

Kezdés: 18:00 

 

Miért tér vissza álmomban rendszeresen a nagyanyám? Mit okozhatja a rémálmokat? Lehet-e tudatosan álmodni? Miért repülök folyton álmomban?

Ha tudatosan figyeled, rögzíted és követed az álmaidat, nemcsak a kreativitásodat és a problémamegoldó képességedet fejlesztheted, de nagyobb önbizalomra, fejlettebb önkontrollra és mélyebb önismeretre is szert tehetsz.

Freud nem véletlenül nevezte az álmokat a tudattalanba vezető királyi útnak. Álmaink útmutatást nyújtanak, segítenek a nehéz döntések meghozatalában és érzelmeink megismerésében. A program során – és az Álomnapló című kötetben – Nógrádi Csilla különféle, tudományos tényekkel is alátámasztott álomelemző módszereket mutat be.

 
Moderátor: Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője

A közönségnek lehetősége lesz kérdéseket feltenni az álmaival kapcsolatban a helyszínen, illetve már most is várjuk az „álmokat” az alom@hvg.hu email címen.*

 

Jegyár: 1900 Ft

 

A jegy árából 1000 Ft HVG Könyvekre, 500 Ft a HVG Extra Pszichológia magazin korábbi lapszámaira levásárolható a helyszínen. Kiadványonként egy jegy váltható be.

Nógrádi Csilla

Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, onkopszichológus, művelődési és felnőttképzési menedzser. Érdeklődése fókuszában az álmodás és az alkotási folyamatok állnak, kutatja a művészet és a pszichoterápia összefüggéseit, valamint a terápiás módszerek integrációs lehetőségeit. Szerzői munkássága gyermekkönyvek és pszichológiai művek írását is felöleli. Magánpraxisban fogadja pácienseit.

A HVG Könyveknél korábban megjelent kötete: A fattyú (A terapeuta esetei sorozat, 2017.)

*A beküldött álmok közül Nógrádi Csilla válogat, és az eseményen illetve a HVG Extra Pszichológia online és Facebook oldalán fogja elemezni, ahogy az ideje engedi.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!