Program


MineCinema VIP

MineCinema VIP

Aki lemaradt a decemberi időpontokról, ne keseredjen el, ugyanis a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a MineCinema visszatér Pestre januárba is!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 25. szombat, 16:45

Ismét várunk minden kedves nézőt sok szeretettel, aki kíváncsi egy hamisíthatatlan MineCraft kalandra. Látogatóink a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezenfelül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetés programokkal is várjuk, valamint egy kisfilmet is megtekinthetnek. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a jegyek iránt!

A filmben ismét a hazai YouTube közösség legnépszerűbb videósai szerepelnek, Ők pedig nem mások, mint zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, luckeY, Walrusz, Chabinho, OwnMcKendry, Baluka, UborCraft, Sajt32, Jánosik Gergő és zsombeyHD.

A kilencedik film címe „Simlis banda”. Homok Birodalom és Gravelia vezetői hosszú háborúskodás után arra a döntésre jutnak, hogy elássák a csatabárdot, és végleg békét kötnek egymással. A béketételt egy szimbolikus smaragd ajándékozásával teszik meg, ám az ékes követ útközben egy ismeretlen banda eltulajdonítja. A smaragd eltűnése nagy viszályt kavar Homok birodalomban, hiszen ha az nem jut időben célba, felbomlik a kialakuló béke. Három fiatal vállalkoztak arra a feladatra, hogy visszaszerzik a békére szánt smaragdot, és eljuttatják Gravelia népéhez, mielőtt egy újabb háború kezdetét venné és a pusztulás szélére sodorná a birodalmakat.

Akikkel ezen a napon vagyis január 25-én találkozhatsz az nem más, mint zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, Baluka, luckeY, zsombeyHD, és Jánosik Gergő.
Most igazán érdemes VIP jegyet megvásárolni, hiszen ezek a vendégeink plusz interaktív programokon vehetnek részt a videósokkal, sőt minden VIP jegyet vásárló vendégünk egy egyedi MineCinema képregénnyel is gazdagodik további MineCinema ajándékokon kívül.

Január 25-én három VIP vetítés lesz, az alábbi három kezdési időpontra vonatkozóan lehet jegyet vásárolni:
•    8:45 – Regisztráció kezdete 8:15-től
•    12:45 – Regisztráció kezdete 11:30-tól
•    16:45 - Regisztráció kezdete 15:30-tól

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak - A jegyek limitált számban kaphatók.

A rendezvényen jelen lesz a MineCinema Shop így lehetőség lesz különleges Minecraft és videós termékeket beszerezni valamint a Lurdy Mozi büféjében is egyedi MineCinemás menüre tehetnek szert a látogatók.

Találkozzunk ismét a MineCinemán!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!