Program


MineCinema Tábor
2

MineCinema Tábor

A MineCinema Tábor egy izgalmas és különleges Minecrafton és MineCinemán alapuló napközis tábor, melyen népszerű hazai Minecraft videósok is részt vesznek.
Augusztus 3-7 között találkozhattok Balukával, ZsombeyHD-val, Sajt32-vel, és Jamessel,
augusztus 10-14 között pedig DoggyAndival, ZsombeyHD-val, Rolixxal és Jamessel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 10. hétfő, 9:00

Idén nyáron megrendezésre kerül az első MineCinema Tábor, melynek az óbudai „Budapest Garden” (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.) ad otthont. A tábor időtartama 5 nap, minden nap 7:30 és 17:00 óra között várjuk az érdeklődőket (a foglalkozások 9:00 órakor kezdődnek és 16:00 óráig tartanak, a köztes időben ügyeletet biztosítunk).
Naponta más-más izgalmas programokkal készülünk, mint például sportfoglalkozások, kreatív foglalkozások, MineCinema vetítés, videós találkozó és közös Minecraftozás. Lehetőség lesz kipróbálni a buborék focit, a trambulin parkot és a görkorcsolyát.

A gyerekek korosztályok szerinti bontásban, csoportokba lesznek osztva. Minden csoportnak lesz egy vezetője, aki a programok vezetése mellett ügyel a gyermekekre.
Minden nap más tartalomgyártóval lesz lehetőség találkozni, mint például DoggyAndi, Baluka, ZsombeyHD, Sajt32, Rolix és James.

A jegyár napi három étkezést tartalmaz, egy tízórait (gyümölcs), egy meleg ebédet (főétel), illetve uzsonnát (péksütemény) biztosítunk. Ezen felül, a Garden területén több remek büfé is üzemel, ahol lehetőségük lesz ételek-italok vásárlására.

Fontos, hogy ételérzékenység esetén vegyék fel velük a kapcsolatot, hogy előzetes egyeztetést követően a gyermek igényeit figyelembe véve állíthassuk össze számára a napi menüt.

A táborban csak előzetesen megváltott jeggyel van lehetőség részt venni. Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak
A jegyek limitált számban kaphatók.

További információkért keresse fel weboldalunkat: https://minecinema.hu/tabor/

Ajánlatunk


zenés party két részben

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!