Program


Current events



Rendező: Andrew Haigh

Színészek: Andrew Scott,Paul Mescal, Jamie Bell, Claire Foy

 

Adam (Andrew Scott – RipleySherlock) író, aki egy frissen átadott, modern londoni toronyház egyik lakásában él egyedül. A háznak rajta kívül csak egy lakója van, Harry (Paul Mescal – Volt egyszer egy nyárNormális emberek), az alsó szomszéd. A két férfi között különös viszony bontakozik ki, amit beárnyékol Adam múltja. Az író szülei harminc éve meghaltak, Adam azonban új módot talál arra, hogy megpróbálja feldolgozni a gyászt: rendszeresen szülővárosába látogat, hogy újraélje az emlékeit.

Andrew Haigh (Hétvége45 év) új rendezése lehengerlő tudatfilm Charlie Kaufman, a Volt egyszer egy nyár és az Egy makulátlan elme örök ragyogása nyomdokain. A 6 BAFTA-díjra, Golden Globe-ra és Critics Choice-ra is jelölt All Of Us Strangers aprólékosan kimunkált képi megoldásaival, Andrew Scott és Paul Mescal megrázó alakításaival, valamint egyedi hangulatával szerzett rajongókat a fesztiválok közönsége és a kritikusok körében. A film a főszereplő emlékein és képzetein keresztül egyszerre vizsgálja a szerelmi és a családi kapcsolatok lélektanát, magával ragadó, a valóság és képzelet határát elmosó történetvezetéssel. A magyarhangya néhány vetítés erejéig hozza el a magyar mozikba a filmet, eredeti nyelven, magyar felirattal. 

Forgalmazó: magyarhangya

Suggestions


Cosa sarà olasz dráma, 101 perc, 2020 olasz nyelven, magyar felirattal

A Magyarázat mindenre egy 18 éves fiú botrányba torkolló érettségi vizsgájának történetén keresztül fest reális képet egy kettészakadt országról.

Amikor 1848. március 15-én a lánglelkű költő, Petőfi Sándor költeményével, a Nemzeti Dallal kirobbantja a magyar forradalmat, az osztrák elnyomók…

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.