Program


Milonga Alegría Budapest

Milonga Alegría Budapest

Szeretettel várunk a Tango Allegria Egyesület 2019. november 1 péntek 21 órától kezdődő milongájára az Art's Harmony Studioba!
Gyere és csatlakozz hozzánk, vegyél rész ezen a különleges, nemzetközi tangóesten magyar, olasz, német tangó táncosokkal!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 1. péntek, 21:00

Az élőzenéről a legjobb muzsikusok gondoskodnak: a Tango Harmony Budapest argentin tangó zenekar játszik A dj-nk is különleges:) Huszár Tamás, tradicionális tandákkal!

Élő improvizációs showt adnak elő:
Fernando Serrano & Silvia Colli
Bela Barabas & Kata Hudry

Az est menete:
21:00 - 22:00 - Milonga Alegrìa - TDJ Katalin Bartha
22:00 - 23:00 - Concert Tango Harmony Budapest Orchestra
23:00 - 01:00 - Milonga Alegrìa - TDJ Tamás Huszár

A milonga után After partyzunk a Rudas Gyógyfürdőben. Csatlakozz hozzánk a relaxálásban is!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!