Program


Mikulás ajándéka

Mikulás ajándéka

MIKULÁS AJÁNDÉKA
zenés bábjáték
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 11:00

A kedves, zenés, élőszereplővel tarkított, a gyerekeket is szerepeltető bábelőadás Mikulás napján játszódik. Főhőse Balambusz, a jóságos kiskrampusz, aki ebben az évben először segíthet a Mikulásnak az ajándékok szétosztásában. Egy váratlan pillanatban azonban eltűnik a zsák. A segítőkész nyúltestvérek és a kötelességtudó kiskrampusz kalandos úton visszaszerzik az ajándékokat, s minden jóra fordul. A történet végén megérkezik a Mikulás is!

Szereplők:
Balambusz, Tappancs, Kurtafarkú, Csacsi Csabi, Róka néni, Farkas Barkas, Cini és a Mikulás!

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!