Program


Midnight Music

Midnight Music

Ez a Midnight Music, az éjféli koncert, babzsákokon, a zenészek között ülve – a kultúrára éhes fiatalok randevúja egymással és a komolyzenével, minden komolyság nélkül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 15. vasárnap, 23:30

Midnight Music

Azoknak, akiknek a nap java csak éjszaka kezdődik, és persze azoknak is, akik lazább környezetben hallgatnának nemcsak zenét, de az ahhoz kapcsolódó magyarázatokat is. Ez a Midnight Music, az éjféli koncert, babzsákokon, a zenészek között ülve – a kultúrára éhes fiatalok randevúja egymással és a komolyzenével, minden komolyság nélkül. Vigyázat, a Midnight-jegyek gyorsan fogynak!

Ajánlatunk


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!