Program


Mi vagyunk a Grund! - Dés László koncert

Mi vagyunk a Grund! - Dés László koncert

Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.
Nem mindennapi zenei élmény várható. És remélhetőleg a koncertek végére mindnyájan úgy érezzük, hogy:
Mi vagyunk a Grund!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 24. szombat, 20:30

Mi vagyunk a Grund!
Dés László koncertje
Vendég: Básti Juli

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Megjelent új lemeze vadonatúj dalaival, és ez ad alkalmat arra, hogy az új műsorral a nagy ősbemutató Aréna koncert után turnéra induljon.

A koncert névadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”.  A műsorban az új dalok mellett felcsendülnek Dés László musicaljeinek népszerű számai. A Pál utcai fiúk emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”.

És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy. Ezen az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.

Dés László vendége a kiváló színésznő, Básti Juli, akivel a múltban számos alkalommal dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel 1987-ben, de a közelmúltban is sokat koncerteztek közösen a Férfi és Nő produkcióban.                                      

Esőnap: 2019. augusztus 26. (20.30)
Az esőnappal kapcsolatos információk a Mézesvölgyi Nyár Általános Szerződési Feltételei oldalon találhatók.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!