Program


Mi a baj? Semmi!!! - Tóth Edu és Ceglédi Zoltán közös estje

Mi a baj? Semmi!!! - Tóth Edu és Ceglédi Zoltán közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 28. kedd, 19:00

Ki tudjuk-e nevetni a politikát? Tóth Edu naiv életöröme, vagy Ceglédi Zoltán dörzsölt cinizmusa a megfelelő hozzáállás, ha olimpiai vágyálmokról, drogfüggő nyugdíjasokról, pimasz népbutításról, országos lefedettségű birkaképzésről vagy vasárnapi boltbezárásokról vitázunk?

Hogyan rontjuk el a nagymosást a saját fürdőszobánkban, és négyévente, a választásokon? Egyáltalán, ki az a Csepreghy Nándor? Érdemes-e birtokában lenni ilyen információnak? (mármint hogy ki is az a Csepreghy Nándor)

Az est szereplői veszélyes emberkísérletbe vágva megpróbálnak közös ügyeinkről őszintén, de szórakoztatóan beszélni. Egyikük kicsit dadog, a másik nagyon nem akar ellenzéki összefogást, szóval rengeteg baj van velük, de azért tekintsék meg őket, nem ez lesz életük legvidámabb estéje, de ha a fellőpőkön múlik, a top 3-ban benne lesz!

Az előadás időtartama kb. 100-110 perc, 1 szünet.

Ajánlatunk


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!