Program


Mese és rajzfilmslágerek - A Danubia Ütőegyüttes koncertje
2

Mese és rajzfilmslágerek - A Danubia Ütőegyüttes koncertje

A koncert célja, hogy játékos és szórakoztató módon mutassa be a ritmusok és az ütőhangszerek világának gazdagságát, miközben a látogatók kedvenc filmzenéiket hallgathatják. Az előadás során a Danubia Ütőegyüttes tagjai bemutatják az ütőhangszerek széles skáláját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 11:30

Mese- és rajzfilmslágerek
A Danubia Ütőegyüttes koncertje

Közreműködik:
Danubia Ütőegyüttes:
Keresztes Magor Szabolcs – együttesvezető
Wenzon Zsuzsanna
Halász Illés Árpád
Kolics Máté
Laczkó-Pető Balázs
Szekér Attila
Műsorvezető: Szalai-Preisz Tamás

A Danubia Ütőegyüttes ifjúsági koncertje egy izgalmas és interaktív zenei esemény, ahol a fiatalok megismerkedhetnek az ütőhangszerek változatos világával, népszerű mese- és rajzfilmslágereken keresztül. A koncert célja, hogy játékos és szórakoztató módon mutassa be a ritmusok és az ütőhangszerek világának gazdagságát, miközben a látogatók kedvenc filmzenéiket hallgathatják. Az előadás során a Danubia Ütőegyüttes tagjai bemutatják az ütőhangszerek széles skáláját, ideértve a számtalan fajta dobot, xilofont, marimbát és vibrafont, miközben interaktív elemekkel is várják a közönséget. Ez a koncert tökéletes lehetőséget nyújt kicsik és nagyok számára, hogy közelebbről megismerjék ezt a zenei világot, és inspirálódjanak saját zenei útjuk elindításához.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!