Program


Meo Culpa x Zahár Fanni - Electric Lounge

Meo Culpa x Zahár Fanni - Electric Lounge

Meo Culpa évek óta a világzene és az elektronika vegyítésének egyik nagykövete, akinek gyűjtései igen változatosak, de zeneiségének középpontjában mindig az érzelmek és a törzsi hangzások állnak, egyszerre operál progresszív és ősi elemekkel. Kulturális szervezőként számos rendezvény (Ethnotech, Zengető, WaterVibes, Petendi Pajta, Pontoon Live Jam) zenei palettája fűződik a nevéhez és a RadiOzorán futó Sacraticum műsora is rendszeresen hallható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 20. csütörtök, 20:00

Zahár Fanni korosztályának egyik legismertebb hazai zenésze, akit a világ jazz színtérének számos pontján tartanak számon Berlintől Londonig. Fiatal kora ellenére megszámlálhatatlan producerrel és zenekarral működött már együtt, szinte a vérében van kooperáció. Hamarosan saját szerzeményeit is megjelenteti Zakhorov néven.

Meo Culpa és Fanni nem először lépnek fel közösen, az évek során a Daad fesztivál, a Művészetek Völgye, a Pontoon, a Dürer Kert és a Lupa színpadán is bizonyították már, hogy milyen könnyen tudnak egymásra hangolódni.

Ezúttal kedvenc környezetükben lesznek a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében, hiszen mindketten szeretnek a szabad ég alatta, mezítláb a fűben játszani.

Esőnap: 2023.július.27.
Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!