Program


Mennyei hang!
6

Mennyei hang!

Peter Quilter: MENNYEI HANG!
vígjáték két részben
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 15. szombat, 15:00

Florence Foster Jenkins, a világ legrosszabb operaénekesnője a főszereplője Peter Quilter egyszerre vidám és megható vígjátékának. Ám hiába ő a legrosszabb, a hangversenyeire mégis minden jegy elkel. Mert igaz, hogy a kijövő hanggal is baj van, ráadásul se ritmusérzéke, se hallása, de mindehhez olyan áradó szeretet, báj társul, olyan erős hit a zene felemelő, nemesítő hatásába – hogy népes rajongótábora imádja Florence-t. Rossz énekes eddig még soha nem volt ilyen szeretetreméltó. Az angol Peter Quilter 2005-ben írt komédiája a világ több mint húsz országában színpadra került már, több millió jegyet adtak el rá.

A főszerepben Meryl Streeppel a filmváltozat is elkészült 2016-ban.
A Játékszínben Bánsági Ildikó szólaltatja meg az istenien rossz énekesnőt, mellette a rajongó férjét Gálvölgyi János, a készséges zongorakísérőjét pedig Szemennyei János kelti életre.

Bemutató: 2018. április 28. szombat, 19.00 óra

Fordította: Galambos Attila

 

 

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!