Program


Aktuális előadások



Debussy és mások művei

Műhelyvezető: Jókuti András (gasztroblogger)
Mesélő: Mona Dániel

A monumentális épületek után sokkal kisebb dolgokra fókuszál a Hangok a műhelyből című évad következő előadása: a tányérokra. Hiszen zenét szerezni legalább olyan izgalmas, mint főzni. Követhetjük a receptet, vagy akár saját ízlésünk mentén változtathatunk az arányokon, hozzávalókon. Végtelen kísérletezés, amely során csakis az számít: finom-e a végeredmény. Ez múlhat a legapróbb adalékokon is. Egy jól eltalált fűszerrel szinte újjászületik az étel. Aztán ott van a fine dining… A menüt olvasgatva olyan kombinációkat találunk, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy megférnek egymás mellett a tányéron. Pedig milyen jól kiegészítik egymást! Mindez igaz a zenére is. Debussy például sosem szégyellt semmi rendhagyót beledobni zenei kondérjába, hogy kikeverje a kívánt hangzást. Műveit gourmet módjára kell ízlelgessük, hogy minden karaktert kiérezzünk. A matiné kalauza Jókuti András (Világevő), aki zenerajongó étteremkritikusként pontosan tudja, mitől nyaljuk meg a tíz ujjunkat.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánló


Zorán neve fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak. A visszatérő közönség jól tudja, hogy a kihagyhatatlan és…

Dee Dee Bridgewater hatodik évtizede van a pályán, és bár elmondása szerint sok munkát fordított rá, hogy megtalálja önmagát, immár…

Filmzene orgonán? Miért ne?! De hogy fog szólni? Izgalmasabban, mint hinnénk, hiszen a többnyire a fejünk fölött függő hangvető leereszkedik,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!