Program


MÁV Zene-Tér-Kép / Almafakoncert 1.

MÁV Zene-Tér-Kép / Almafakoncert 1.

A hangszereket bemutató játékos foglalkozást 2006-ban indította útjára a zenekar. A sorozat minden darabja egy-egy hangszercsaláddal ismerteti meg a gyerekeket. Az évad újdonsága, hogy az idei koncerteken zenészcsaládok zenélnek majd családoknak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 16. szombat, 10:00

Hegedű, cselló, zongora, vadászkürt és énekszó csendül fel a koncerten.

KÖZREMŰKÖDIK
Bocsák Gábor (hegedű)
Benyus Anna (hegedű)
És gyermekeik: Peti, Ambrus, Bernát, Tomi, Balázs, Kinga és Rita

AJÁNLOTT KOROSZTÁLY
3-8 év

A hangszereket bemutató játékos foglalkozást 2006-ban indította útjára a zenekar. A sorozat minden darabja egy-egy hangszercsaláddal ismerteti meg a gyerekeket. Az évad újdonsága, hogy az idei koncerteken zenészcsaládok zenélnek majd családoknak. Zenekarunk művészeinek gyermekei sok esetben követik az akár generációk óta tartó hagyományt, és a jó példát látva maguk is tanulnak hangszereken játszani. Az első évadban négy családdal ismerkedhetnek meg, ahol közösen zenél apa-anya és gyermekeik, hiszen nem esik messze az alma a fájától.

A foglalkozásokat Székely Edit fuvolaművész, zenepedagógus vezeti.

Kérjük, a koncertek helyszínéről az előadás előtt tájékozódjon a zenekar honlapján: www.mavzenekar.hu

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!