Program


MÁV Kamarasorozat/4.

MÁV Kamarasorozat/4.

Tarkó-Nagymengyi Dóra, a zenekar II. hegedű szólamvezetője indította útjára nagy sikerű kamarazenei sorozatunkat 2013 januárjában. Az ő művészeti vezetésével minden évadban, így idén is négy hangversennyel örvendeztetik meg a közönséget Zenekarunk zenészeiből álló kamarazenei csoportok.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 6. szombat, 17:00

Műsor

Ránki György: Két bors ökröcske – meseolvasás zenére
Brahms: g-moll zongora kvartett

Tarkó-Nagymengyi Dóra, a zenekar II. hegedű szólamvezetője indította útjára nagy sikerű kamarazenei sorozatunkat 2013 januárjában. Az ő művészeti vezetésével minden évadban, így idén is négy hangversennyel örvendeztetik meg a közönséget Zenekarunk zenészeiből álló kamarazenei csoportok. A Kamarazenei bérlet művészeti vezetője, Tarkó-Nagymengyi Dóra kezdeményezésére, az előadások nézőterére minden alkalommal meghívást kapnak egyegy olyan alapítvány munkatársai, melyek a hátrányos helyzetűek, a fogyatékkal élők, vagy a rászorultak számára a beilleszkedést vagy az élethelyzetet segítő programokat dolgoztak ki. A zene segítségével szeretnénk áldozatos munkájukat megköszönni, elismerni és erőt adni további fáradhatatlan útjukhoz. A 2018–19-es évadban az Amigos a gyerekekért, a Bátor Tábor, a Nem adom fel és a KórházSuli Alapítványok munkatársai és önkéntesei voltak a hangversenyek vendégei.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!