Program


MÁSIK JÁNOS: MADARAK

MÁSIK JÁNOS: MADARAK

Másik János estje egy teljesen új, az évek és a zeneszerző-énekes egyéni, sok zenei stílust ötvöző világa által átformált, sajátos hangulatú megidézése a közös időknek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 4. szerda, 19:00

A közönség egyszerre élheti át az időutazást az elmúlt évtizedekbe „Jánossal és Tamással”, és egyszerre hallja, ahogy kedvelt dalai új életre kelnek Másik János hangján, egyedi ritmusvilágában, bandoneonnal, gitárral, zongorával kísérve.

„Kaland barátom, aki voltál, aki vagy. Hívnálak, mint tegnap”. Így énekel Másik János kollégájáról és barátjáról, Cseh Tamásról, illetve sokszínű zenei pályájának egyik fontos időszakáról, melyben Cseh Tamással és Bereményi Gézával egy új hangot hoztak a magyar dalok világába. A kreatív triumvirátus legendássá vált három lemeze, a Levél nővéremnek, a Levél Nővéremnek 2, és az Igazi levél ismert dalai alkotják az est műsorát. Elsősorban Másik-Bereményi és Cseh Tamással közösen írt dalok hangzanak el, de előkerül néhány Cseh-Bereményi szerzemény is.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!