Program


Marlboro Man koncert
2

Marlboro Man koncert

kávézó
jegyár egységesen: 2500 Ft
időtartam: 90 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 21. péntek, 20:00

A Marlboro Man zenekar küldetése az emberi hülyeség elleni végtelen küzdelem. Most is ez lesz a fő téma A MU Színház kávézójában is, ahol akusztikus keretek között, kötetlenebb, beszélgetős hangulatban szólalnak meg a dalok, amikben könnyen magunkra ismerhetünk, de szívesebben ismerünk inkább másokra.

A zenekar 1992. január 1-én alakult abból célból, hogy Gerdesits Faszi Ferenc elmebeteg szövegei és az összes tag által rajongott 70-es évekbeli rockzene ötvözésével tartalmas és maradandó szórakozást biztosítson az arra érdemes közönségnek. Állandó témáik a társadalomkritika és az emberi hülyeség elleni végeláthatatlan küzdelem, country rock, new wave, progresszív rock és pszichedelikus zenével alátámasztva. Rövid működésük alatt 7 albumot, 3 EP-t, számtalan koncertet, valamint visszafordíthatatlan egészségkárosodást hoztak össze. Legutóbbi anyaguk 2023 decemberében jelent meg, “Nektár 007” címmel.

Tagok: Mayer Norbert – szólógitár, Kaminszki Szergej – dobok, Lieber Zoltán – basszusgitár, vokál, Gerdesits Ferenc – ének, akusztikus gitár

Ajánlatunk


Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha az idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz, hogy fiatal legyen! A remek humorú írópáros fordulatos komédiája megmutatja, milyen a romantika az élet második felvonásában.

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne.

Ajánló


romantikus vígjáték két részben

Nem gondolnánk, hogy Kovács Kati koncertjei elé lehet még írni egyáltalán olyat, amit még nem írtak le róla. Lehet-e olyat…

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Egerbe!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!