Program


Mama muss weg / Viszlát, Mama! - Szekszárdi Német Színház
5

Mama muss weg / Viszlát, Mama! - Szekszárdi Német Színház

AMANDA STHERS UND MORGAN SPILLEMAECKER
Komédia



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 28. csütörtök, 19:00

Szereposztás:

Anya: Sipos Eszter
Flo: Niklas Schüler
Ben: Dominik Spies
Fanny: Melissa Hermann

Zenész: Virág Antal
Rendező: Robert Arnold
Díszlet és jelmez: Christina Wachendorff
Fordította: Georg Holzer

16 éven felülieknek ajánlott

Az előadás német nyelven, magyar felirattal kerül bemutatásra!

Ki ne hibáztatta volna már a szüleit a saját boldogtalanságáért? Legszívesebben kihajítanánk őket, mert úgyis ők a hibásak mindenért. A karrier stagnál, a pénz kevés, a kilátások bizonytalanok, a gyerekek az agyunkra mennek. Ráadásul az anya öreg, és "az élet halálos betegség, aminek az öregedés az első tünete".
A történetben szereplő három testvér gyakorlatiasan, a maga módján kívánja megoldani a helyzetet. Míg végül a való élet közbeszól... Vicces? Tragikus? Mindkettő!

Ajánlatunk


A színpadi változatot Molnár Ferenc azonos című örökérvényű ifjúsági regénye ihlette. Dés és Geszti dallamai, Grecsó szövegei által a szereplők éneklik el érzelmekkel teli történetüket, mely minden néző számára ismerős lesz.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!