Program


Mama klub Babusgató foglalkozással

Mama klub Babusgató foglalkozással

Mondókákkal, sok dallal, furulyaszóval, valamint beszélgetéssel, közös gondolkodással

0−3 éves korig ajánlott

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 10. kedd, 9:30

„Amikor anyává válunk, az egész világunk megváltozik. A legfontosabb a babánk fejlődése lesz. A külső-belső elvárások közepette próbáljuk megadni Neki a legjobbat magunkból. Hallgatjuk a kért vagy kéretlen tanácsokat és könnyen elbizonytalanodunk. Mindeközben hajlamosak vagyunk elfelejtkezni magunkról és a bennünk rejlő egyszerű és nagyszerű erőforrásokról: a ringatás, a beszéd és az éneklés hatalmáról. Pedig ezek a képességeink varázserővel bírnak, hiszen már számos kutatás igazolta, hogy a korai kapcsolódásaink – szóval, énekkel, érintéssel – nagyon fontosak, meghatározóak a babák későbbi fejlődéséhez és a jó anya-gyermek kapcsolathoz.
A Babusgató foglalkozáson Te is felfedezheted, gyakorolhatod, erősítheted magadban ezeket a képességeket, így erősítve a kapcsolatodat babáddal, kisgyermekeddel.”

A vidám játék után a Mama klubban egy igazi közösség várja tagjait, ahol olyan témákról beszélgetünk − szakértő vezetéssel −, ami a kisgyermekes anyukák, apukák életében fontos. Kitérünk egy-egy korszak vagy téma pszichológiai, fejlődés-lélektani jellegzetességeire. Nevelési ötleteket, jól működő módszereket osztunk meg egymással, és a jelenlévők érdeklődése, kérdései mentén beszélgetünk. Minden hónapot egy-egy érdekes téma köré szervezünk.

A foglalkozásokat Solymosiné Hoós Gabriella mentálhigiénés szakember vezeti, aki 10 éve tart Babusgató foglalkozásokat, és maga is 3 gyermekes édesanya.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!