Program


MAGNA CUM LAUDE - HÚSSZAL EZELŐTT ÉRKEZTEM

MAGNA CUM LAUDE - HÚSSZAL EZELŐTT ÉRKEZTEM

MAGNA CUM LAUDE
20 éves jubileumi nagykoncert
Karrierjének két évtizedes jubileumát különlegesnek ígérkező téli mulatsággal ünnepli a Magna Cum Laude az Arénában.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 15. péntek, 20:00

„Hússzal ezelőtt érkeztem…” – kezdi sorait az emblematikus sláger. A zenekar 1999 szeptemberében alakult és noha sikerei otthonról igencsak messzire repítette, máig Gyulát tekinti otthonának. A muzsika iránti alázat és szakmai állhatatosság meghozta gyümölcsét. A Magna Cum Laude már első kislemezeivel üstökösként robbant be a köztudatba és azóta is töretlenül halmozza sikereit.

20 év, rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta eredeti formáció a gyulai próbateremből a nagyszínpadokig és a határon túlra is. Lesták Marci billentyűs és Török Máté dobos immár évek óta stabil tagjai a csapatnak.

A jubileumi év egy új kiadvánnyal is gazdagodik, Gyulai HÚSZfeldolgozó címen. A rendhagyó válogatáslemezen hazai előadók Magna-átiratai hallhatók.

A születésnapi koncert a zenekar pályafutásán átívelő nagykoncert lesz, ahol újabb dalok mellett elhangzanak a régi nagy slágerek is – Vidéki sanzon, Pálinka dal, Színezd újra vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül.

A Magna Cum Laude a 2019. február 15-i Arénakoncerttel egy korábbi nagy sikerű hagyományt is újra éleszt, újra vidéki hangulatot varázsol Budapest szívébe. Érdemes lesz minél korábban érkezni a helyszínre mert a külső udvaron disznótoros és pálinka-kostoló alapozza majd meg a koncertet. Ünnepi hangulat és jól ismert Magna melódiák minden mennyiségben.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!