Program


Magna Cum Laude

Magna Cum Laude

A Magna Cum Laude rengeteg küzdelem, tagcsere, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 12. szombat, 19:00

Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve a zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is valóban kirúgó fiatalos, lendületes közönség-kedvenc buli-banda. Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül – emellett a  Magnának van egy másik oldala is, a  „Csak ülünk és zenélünk” koncert, aminek exkluzivitása, hogy évente csak pár  hasonlót vállal a zenekar.

2019—ben kerek évszámhoz érkezik a Magna Cum Laude, immáron a 20 éves jubileumukat ünneplik!

Még egyszer, igen, 20 ÉVES A MAGNA CUM LAUDE!

A születésnapi bulinak megadták a módját: új lemezzel és nagyszabású Aréna koncerttel ünnepeltek. A „Hússzal ezelőtt érkeztem” címet viselő nagykoncert teltház előtt zajlott, számos vendéggel kiegészülve. Előtte napvilágot látott a „Gyulai Húszfeldolgozó” című meglepetés nagylemez, amely egy tribute album, azaz 20 nagyszerű pályatárs dolgozásában hallgatjuk a Magna slágereket.

A 2019-es évi jubileumi turné sem marad el, büszkén elárulhatjuk, hogy a rajongók legnagyobb örömére, a zenekar az ország minden szegletébe idén is eljut, naptárukban már most nagyon kevés szabad nap található.

A turné egyik állomásaként az Erzsébetligeti Színházba látogatnak, hogy találkozzanak a kertváros rajongóikkal.

Mező Misi, a zenekar énekes-frontembere idén duplán jubilál: már 5 éve tagja a Budapest Bár nevű formációnak is. Az eredetileg egyetlen lemezre összeállt alkalmi csapat nagy sikerrel koncertezik színházakban, fesztiválokon és rendezvényeken egyaránt. Filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva sokak által ismert dallamokat, vagy akár rég elfeledett kincsekre bukkanva.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!