Program


Lovagias ügy - PREMIER

Lovagias ügy - PREMIER

A régi vágású főkönyvelő, Virág úr még tudja mit követel az illem és a becsület. De a szerelem a legtisztesebb életet is felborítja. Ehhez elég egy szóváltás, egy pofon és a lovagias helytállás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 22. kedd, 19:00

Virág úr, az idősödő főkönyvelő egész életét ugyanazon cég ugyanazon asztalánál töltötte. Precíz, megbízható munkaerő, tisztes családapa. Egyetlen gyengéje, hogy titkon és reménytelenül rajong főnöke titkárnőjéért. Gizike viszont Paliba, a tulajdonos szívtipró fiába szerelmes, szintén reménytelenül.
Így amikor a főnök unokaöccse illetlenül közeledik Giztikéhez, Virág úr úgy érzi, lovagias kötelessége megvédenie a nőt, ami lavinát indít el: szóváltás, pofon, becsületsértés, párbaj… - vagyis mindaz, ami egy bájos, békebeli szerelmi komédiához kell.

Szereposztás
Virág úr - Koltai Róbert
Virágné - Vándor Éva
Baba - Házi Anita
Nagymama - P. Kerner Edit
Milkó - Erdélyi Gábor
Pali - Máté Krisztián
Gizike - Marjai Virág
Müller - Albert Péter
Vödrös - Farkas Zoltán
Flugbällern - Kántor Zoltán

rendező - Gaál Ildikó

Ajánlatunk


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!