Program


Liliputiak lázadása

Liliputiak lázadása

A kislány egy fedél alatt él az apjával, egy picike, lehetetlen lakásban. A lány vadóc. Az apa egy aprócska termetű, süketnéma férfi. Aki ráadásul festőművész. Meg, amúgy, profi bokszoló. Ilyen zsidóembert még nem látott a világ. Anya sehol..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 11. hétfő, 19:00

Liliputiak lázadása
monodráma, felolvasó színház

Hatvanas-hetvenes évek Magyarországa. E családban semmi se normális. A kislány egy fedél alatt él az apjával, egy picike, lehetetlen lakásban. A lány vadóc. Az apa egy aprócska termetű, süketnéma férfi. Aki ráadásul festőművész. Meg, amúgy, profi bokszoló. Ilyen zsidóembert még nem látott a világ. Anya sehol. Ez a monodráma a szeretet és a mély összetartozás története. Meg a nagy kaland története is, a sanghaji zsidó közösségtől, Szálasin, Hruscsovon át, a Ki-mit-tud színpadáig, egy kalandé, amit úgy hívunk: XX. század.

Igaz történet alapján írta: Lengyel Nagy Anna
Előadja: Jordán Adél

Ajánlatunk


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!