Program


"Libikóka" - Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert Zenés Estje

"Libikóka" - Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert Zenés Estje

Az ismert író és a népszerű zeneszerző közös estjén anyáink, apáink történetei kerülnek elő. Úgy, ahogy régen, társaságban volt szokás, dalban, mesében mondva el. Zene, irodalom és színház találkozása az este, új írások és a szerzők közös dalai.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 3. csütörtök, 19:00

„LIBIKÓKA“ – GRECSÓ KRISZTIÁN ÉS HRUTKA RÓBERT ZENÉS ESTJE

Az ismert író és a népszerű zeneszerző közös estjén anyáink, apáink történetei kerülnek elő. Úgy, ahogy régen, társaságban volt szokás, dalban, mesében mondva el. Zene, irodalom és színház találkozása az este, új írások és a szerzők közös dalai. Műhelytitkok és songok a Játszótér című Grecsó-Hrutka zenés darabból, és persze anekdoták, melyek nem a sublótba valók. Hintázzanak velünk!

Az alkotókról:

Grecsó Krisztián 1976-ban született Szegváron, Újlipótvárosban él, az Élet és Irodalom munkatársa. A békéscsabai Kőrösi Csoma Sándor Főiskolán végzett, mint tanító, de sohasem tanított. A József Attila Tudományegyetem magyar szakát 2001-ben fejezte be. Öt évig élt Békéscsabán, a Bárka folyóirat szerkesztője volt. Volt a Nők Lapja vezető szerkesztője és a Szépírók Társaságának alelnöke, 2009-től vezeti az Élet és Irodalom próza és esszé rovatát. 2016 őszén mutatta be a Vígszínház az általa színpadra írt Molnár klasszikust, A Pál utcai fiúkat (zene: Dés-Geszti), melyet zajos sikerrel játszanak.

Hrutka Róbert zeneszerző, előadó, 1989-től napjainkig több mint 200 lemez elkészítésében működött közre zenészként, szerzőként és producerként. A hazai könnyűzenei élet meghatározó muzsikusa. 2001 és 2008 között számtalan slágert komponált Jamie Winchesterrel, melyet több száz sikeres koncerten elő is adott. Ezután szólókarrierbe kezdett és két albumot is kiadott: a Szabadság-vírus és a Hét nap után címűt. Nagylemezt írt Für Anikónak, Udvaros Dorottyának, Tompos Kátyának. Számtalan magyar filmhez szerzett zenét, többek közt a nemrég bemutatott Kincsemhez is.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!