Program


Létra Kulturális Egyesület: Ab ovo – némajáték élőzenével / MINIMATINÉ
2

Létra Kulturális Egyesület: Ab ovo – némajáték élőzenével / MINIMATINÉ

Egyszerre humoros és költői a szavak nélküli showműsor, amely az életünket gúzsba kötő, minket gyakran megbéklyózó viselkedési mintákat mutatja meg a fonákjukról. Igazi családi, interaktív előadás sok színnel és humorral.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

MINIMATINÉ
Létra Kulturális Egyesület: Ab ovo
némajáték élőzenével

Az élőzenés némajáték igazi négy az egyben akció: négy bohóckaraktert testesít meg egyetlen színész, Marofka Mátyás, zenésztársa, Wagner-Puskás Péter segítségével. Kiindulópontként a négy, klasszikus vérmérséklet szerint jellemzett személyiségtípus szolgál: a szangvinikus, kolerikus, melankolikus és flegmatikus karakterek ezúttal fergeteges bohóctréfák formájában születnek újjá. Egyszerre humoros és költői a szavak nélküli showműsor, amely az életünket gúzsba kötő, minket gyakran megbéklyózó viselkedési mintákat mutatja meg a fonákjukról. Igazi családi, interaktív előadás sok színnel és humorral.

Előadja és rendezi:
Marofka Mátyás

Zenei közreműködő:
Wagner-Puskás Péter

Alkotók:
zeneszerző: Pető Marcell
látványtervező: Zubor Kata
művészeti munkatársak: Czakó Máté, Juhász Nóra, O. Horváth Sári

Korosztály: 3-8 év
Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Filmzene orgonán? Miért ne?! De hogy fog szólni? Izgalmasabban, mint hinnénk, hiszen a többnyire a fejünk fölött függő hangvető leereszkedik, a karzatokon helyet foglaló közönség számára pedig páratlan akusztikai élmény kínálkozik. Az orgona most szó szerint is új megvilágításba kerül, és kiderül, hogy e hangszeren nemcsak a komoly egyházi művek szólnak jól, hanem a könnyedebb műfajok is.

Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

Ajánló


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!