Program


Lesz Itt Még Fesztivál - Müller Péter Sziámival Karafiáth Orsolya Beszélget

Lesz Itt Még Fesztivál - Müller Péter Sziámival Karafiáth Orsolya Beszélget

Mindegy milyen a színpad, musical, Balthazár, prózai, kicsi vagy nagy, úgy áll fel, mintha az egész világ nézné. Így is van amúgy. Minden kérdés, semmi sem egyértelmű, csak az, hogy van miről beszélnie.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 16. kedd, 19:00

ISMERETTERJESZTŐ ELŐADÁS
“Lesz itt még fesztivál”- Müller Péter Sziámival Karafiáth Orsolya beszélget

Te jó ég, hány tinilány depressziózott az Előrelátó csecsemőre, és hányan botladoztak haza az épp azévi Szigetet lezáró Sziámi koncert után! Zenész, színész, szervező, szerkesztő, artista, mindegyik, egyik sem?
Az együttgondolkodás, együttműködés mestere (mostani kérdezőjét is ő terelte annak idején a dalszövegeírás felé, hangot adó, kihangosító, hangadó.

Szervező és helyszín: MMMH

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!