Program


Lesz, ami lesz | Szilveszteri különkiadás
2

Lesz, ami lesz | Szilveszteri különkiadás

Színészeink a legkülönfélébb, mindnyájunk számára ismerős helyzetekben rögtönöznek majd és dolgozzák fel a mindennapok néhol komoly, néhol pedig egészen abszurd szituációit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 31. vasárnap, 19:00

Lesz, ami lesz / Szilveszteri különkiadás

A Pesti Színházban 15 és 19 órás kezdettel a Lesz, ami lesz című improvizációs sorozatunk szilveszteri különkiadása kerül színpadra. Ennek keretében önfeledt színházi játék részesei lehetnek azok, akik velünk tartanak: színészeink a legkülönfélébb, mindnyájunk számára ismerős helyzetekben rögtönöznek majd és dolgozzák fel a mindennapok néhol komoly, néhol pedig egészen abszurd szituációit.
Tartsanak velünk és várjuk együtt az újévet!

Délutáni csapat (15 óra):
Bach Kata
Brasch Bence
Hegyi Barbara
Seress Zoltán
Nagy-Kálózy Eszter
házigazda: Rudolf Péter

Esti csapat (19 óra):
Horváth Szabolcs
Kovács Patrícia
Orosz Ákos
Ötvös András
Gyöngyösi Zoltán
házigazda: Rudolf Péter

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!