Program


Lemezjátszó Classic - LGT - Mindig magasabbra w. Karácsony János

Lemezjátszó Classic - LGT - Mindig magasabbra w. Karácsony János

A magyar könnyűzene történetét jelentősen formáló és alakító könnyűzenei albumokat a szerző-előadó illetve szerzőpáros segítségével hallgatjuk végig. Sokszor beszéltünk már különböző albumokról, de még nem beszéltünk róluk úgy, hogy közben meghallgattuk őket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 24. csütörtök, 19:00

ELHALASZTVA!!


LEMEZJÁTSZÓ CLASSIC
LGT - Mindig Magasabbra

Házigazda: Horváth Gergely
Lemezelemző: Karácsony János

A magyar könnyűzene történetét jelentősen formáló és alakító könnyűzenei albumokat a szerző-előadó illetve szerzőpáros segítségével hallgatjuk végig. Sokszor beszéltünk már különböző albumokról, de még nem beszéltünk róluk úgy, hogy közben meghallgattuk őket. A magyar könnyűzene ma nem lenne ezen szerzők és előadók, valamint a dalaik nélkül ugyanaz, mint ami. Az így kialakuló beszélgetést a történeti emlékezés részének tekintjük.

Ajánlatunk


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

zenés party két részben

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!