Program


Lehár - gálaest
6

Lehár - gálaest

Július 2.

Lehár-gálaest (magyarul)

Sopron díszpolgára, aki gyerekkorát a városban töltötte, és jóban volt Puccinivel. Az operettműfaj királyai között jegyzik. Nagyszabású Lehár-gálaesttel várja az operettrajongókat Benedekffy Katalin operaénekes neves szólistákkal, a Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 21. vasárnap, 10:00

Lehár-gálaest (magyarul)

Sopron díszpolgára, aki gyerekkorát a városban töltötte, és jóban volt Puccinivel. Az operettműfaj királyai között jegyzik. Nagyszabású Lehár-gálaesttel várja az operettrajongókat Benedekffy Katalin operaénekes neves szólistákkal, a Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

Lehár Ferenc életműve, népszerű operettjei előtt tiszteleg német és a magyar nyelven a produkció. A legendás szerző összesen 31 operettet írt, ezek közül az egyik legnépszerűbb A víg özvegy. Erről az operettjéről annak idején még a Brodwayn is elismeréssel szóltak, filmfeldolgozások készültek belőle. A darabot 25 nyelvre fordították le, a világ szinte minden pontján játszották már. A fertőrákosi esten a világhírű zeneszerző fantasztikus művei közül elhangzanak dalok A víg özvegy, A mosoly országa, a Cigányszerelem, a Luxemburg grófja, a Giuditta című népszerű operettekből. Négy szólista – köztük Benedekffy Katalin és Boncsér Gergely – adja elő az örökzöld slágereket. A soproni szimfonikusok közül 18-an játszanak a műsorban a tervek szerint Oberfrank Péter vezényletével.

Benedekffy Katalin szeretné, ha ezzel az összeállítással tisztelegni tudnának Lehár Ferenc életműve, nagyszerű munkássága, operai minőségű és színvonalú muzsikája, dallamai előtt. Mindemellett pedig ezzel a műsorral a nézőket szeretnék elrepíteni az operettek generációkat összekötő, mai napig vonzó világába, amikor a műfaj varázslata tölti meg a szíveket időtlenül A víg özvegytől a Cigányszerelemig.

Barlangbérlet
Bármely 4 db, különböző előadásra szóló jegy megvásárlása esetén a jegyek árából 20% kedvezményt biztosítunk.
(Az Ötórai hangoló, a Jazzcsütörtök és a Kékfrankos bérlet koncertjeinek kivételével)

Dohnányi bérlet
5 alkalomra szóló bérlet a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar „Ötórai hangoló” című koncert sorozatára. 6.000 Ft

Vadak ura – gyermekjegy
Minden 18 év alatti számára 50% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából.
A kedvezményre való jogosultságot belépéskor ellenőrizzük.

50% kedvezmény a Soproni Petőfi Színház 2021/2022-es évadára váltott bérletes nézőknek
Bérletes nézőink a Barlangszínház 2022-es előadásai közül egy választott produkcióra kedvezményesen válthatnak jegyet. A kedvezmény csak személyesen érvényesíthető.

Drumbérlet
A SopronDrum fesztivál két koncertjének egy időben történő jegyvásárlása esetén 20 % kedvezményt biztosítunk a jegyek árából. A kedvezmény a két koncertre történő azonos számú jegy vásárlása esetén vehető igénybe.

 

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!