Program


Latin érintés

Latin érintés

"Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, hogy megtörtént!"

Spanyol, brazil, mexikói dalok, történetek, sorsok egy meghatározó női hangon és egy akusztikus gitáron.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 30. csütörtök, 19:30

Latin-amerikai, spanyol, görög, francia, olasz, portugál és magyar slágerek csendülnek fel, különleges formában: egy gitár kíséretével.
Több dal magyarul is nagy karriert futott be, ám ezek feldolgozása az eredeti szöveg hangulatához igazodik. Az albumon felismerhetők – többek között – a brazil bossanova, az argentin tangó, a mexikói folklór stílusjegyei, a latin jazz elemei.

Női sorsok, érzelmes, humoros, drámai fordulatok, történetek a dalok tükrében legendás filmekről, énekesnőkről, szerzőkről. Mindez különleges unplugged feldolgozásban.

Színházi élménnyé – az előadásmódon túl – a vetítések, filmbejátszások emelik az estet.

Szereposztás:
énekes     Papadimitriu Athina   
gitáros     Kutik Rezső   

Zenei vezető: Kutik Rezső
Rendező: Perjés János

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!