Program


Lajkó Félix - Újévi szóló koncert

Lajkó Félix - Újévi szóló koncert

Már hívhatnánk tradíciónak, hogy Lajkó Félix az újévet a Zeneakadémián indítja – hiszen idén a 5. szóló koncertjét jelenthetjük be!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 4. szombat, 19:30

Ha létezik határtalan zene, akkor Lajkó Félix koncertjén egészen biztosan azt fogunk hallani. A hegedűművész egy olyan személyes, belső világba enged betekintést, amely egyértelműen csak az övé. Találkozunk majd páratlan virtuozitással, banális zenei témákkal, váratlanul felbúgó füttyel, szerenáddal, és valahonnan már jól ismert – örök időket idéző dallamokkal is. Lajkó Félix a hegedűn való szóló játékot egy befejezetlen kísérletként éli meg, mely soha nem lehet tökéletes, soha nem lehet véges.

Ahogy ő fogalmaz: Zenekarban játszani kötöttséget jelent, a jó része az, amikor a zenekar együtt meg tud szólalni. Ha van egy téma, amit elkezdünk játszani, és aztán egyszer csak robban egy nagyot. És van az a része, ami zenekarban nem, inkább szólóban működik: amikor teljes improvizáció van és nincs körülöttem senki. Mindkettő jó. Valószínűleg, ha nem lenne az egyik vagy a másik, akkor hiányérzetem lenne.”

Ne legyen Önöknek sem hiányérzete, tartsanak Lajkó Félixszel, hogy rendkívüli és megismételhetetlen élménnyel indítsák az újévet!
 

Rendező: Fonó Budai Zeneház

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!