Program


Labor. Nyílt Foglalkozások

Labor. Nyílt Foglalkozások

Labor
Kísérletezzünk együtt!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 3. péntek, 19:30

Ez egy havi rendszerességgel megrendezésre kerülő program, ahol betekintést nyerhettek a II. éves drámainstruktor hallgatók munkájába. Mi több: Ti is a részeseivé válhattok, sőt, nélkületek mit sem érne az egész! Alkalmanként különböző foglalkozásokkal várunk Titeket az aktuális repertoárunkból. A foglalkozások sora igen színes: egy része egyetemi feladatként jött létre, mások pedig egy-egy csapat szabadidős projektjei. Vannak már kipróbált és jól bevált
workshopok, de lesznek foglalkozás - premierek és nagy “Most ugrik a majom a vízbe!” helyzetek. Hogy mitől köthetőek mégis egy csokorba? Mindegyik szívügyünk, és szeretnénk minél többetekkel megosztani. A labor tehát egy terep a kísérletezésre, fejlesztésre és fejlődésre, tudáscserére és tapasztalatszerzésre.
Az aktuálisan meghirdetett alkalom konkrét programjáról mindig az adott eseménynél értesülhettek, további részleteket pedig a foglalkozások leírásánál találtok.

Van, hogy egyszerre két 90 perces foglalkozás is megrendezésre kerül a Labor estéken. Ezek mindig külön termekben zajlanak majd. Ajánlott, hogy kényelmes ruhában jöjjetek.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!