Program


Aktuális előadások




A majd’ 200 éves épületben a korok legnagyobbjai koncerteztek, többek között Liszt, Erkel, Strauss, Debussy, Wagner és Bartók is megfordult a díszteremben. Emellett otthonául szolgált az első magyarországi kiállításoknak, továbbá Budapest egyesítésének is helyszíne volt. 

Fedezze fel a Pesti Vigadó csodálatos történelmét, az épülethez kapcsolódó híres eseményeket és személyeket! Vegyen részt épülettörténeti sétáinkon a szabad időpontok/helyek függvényében.

A séták 2024.09.22-én 10:20 és 10:40 órás kezdéssel indulnak, melyre az ingyenes jegyeket ezen az oldalon keresztül tudja megváltani!

A Kulturális Örökség Napjai keretében az aktuálisan látogatható tereken kívül, az összes jelenleg futó kiállításunk – BűvészinasokAz MMA képzőművészeti tagozatának díjazottjainak tárlata X. – valamint állandó kiállításunk, a Pesti Vigadó Idővonal is ingyenesen tekinthető meg.

Kérjük, a Pesti Vigadó felkeresése előtt minden esetben tájékozódjanak az épület nyitvatartási idejéről, és a speciális szint- és házzárakról.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Ajánló


Fedezd fel velünk az erőművészet gyöngyszemét és barangoljuk be együtt az egykori November 7. Hőerőmű ipari monstrumait!

Zenés családi játszóház mondókákkal, dalos játékokkal, zenehallgatással, ritmushangszerekkel, közös énekléssel, fejlesztő-mozgásos játékokkal. Ajánlott életkor: 1-4 éveseknek

Titkokat rejtő palota? Szellemi, históriai, építészettörténeti kalandozás? Mindez együtt és külön-külön is igaz az egykori patika- és lakóházra, amely a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!