Program


Kulcsember Extra - Czutor Zoltán
3

Kulcsember Extra - Czutor Zoltán

Valószínűleg keveseknek cseng ismeretlenül Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondo zenekarok énekes-gitáros frontemberének a neve. Most egy különleges történetmesélős-zenélős impróesten lesz vendégünk - hogy melyik személyes történet mire inspirálja a játszókat, vagy a játszók milyen dalok előadására késztetik Zolit, ez csak akkor és ott derül majd ki.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 19:00

Kulcsember Extra - Czutor Zoltán

Valószínűleg keveseknek cseng ismeretlenül Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondo zenekarok énekes-gitáros frontemberének a neve. A dalszerzőnek többek között olyan slágereket köszönhetünk, mint a Lesz, volt, van és a Mikor, emellett ő szerezte a Tüskevár című film, a Szegedi Nemzeti Színházban bemutatott Mechanikus Narancs és számos reklám zenéjét is.

Most egy különleges történetmesélős-zenélős impróesten lesz vendégünk - hogy melyik személyes történet mire inspirálja a játszókat, vagy a játszók milyen dalok előadására késztetik Zolit, ez csak akkor és ott derül majd ki. Ami biztos, hogy egyszeri, izgalmas és megismételhetetlen élményre számíthat az, aki velünk tart.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!