Program


Krézi - A Werk Akadémia vizsgaelőadása

Krézi - A Werk Akadémia vizsgaelőadása

A főszereplő G. kisasszony, aki már nem először vesz részt elme- és idegorvosi kezelésen, vallja, hogy egy idegen lény befolyása alatt áll. Meglepő részletességgel ír gondolatairól, cselekedeteiről és az orvosához, N. doktorhoz fűződő érzéseiről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 28. kedd, 19:30

Csáth Géza – halálának 100. évfordulóján – a Stúdió K-ban

Egy izgalmas „fizikai színházi vizsgálat” készül Soós Attila rendezésében, Sipos Vera előadásában a Stúdió K színpadán.

Csáth Géza írói és idegorvosi munkájának legjelentősebb alkotása az Egy elmebeteg nő naplója, ami egy zseniális írói képességgel rendelkező beteg naplóján, valamint az orvosához írt levelein keresztül enged betekintést egy paranoiás kórképébe.

Ebből a részletes és színes pszichoanalízisből készül a Werk Akadémia színházi menedzser szakos hallgatóinak szervezésében előadás, Krézi címmel.

Alkotók:
Rendező: Soós Attila (Trojka Színházi Társulás)
G. kisasszony: Sipos Vera

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!