Program


Krézi - A Werk Akadémia vizsgaelőadása

Krézi - A Werk Akadémia vizsgaelőadása

A főszereplő G. kisasszony, aki már nem először vesz részt elme- és idegorvosi kezelésen, vallja, hogy egy idegen lény befolyása alatt áll. Meglepő részletességgel ír gondolatairól, cselekedeteiről és az orvosához, N. doktorhoz fűződő érzéseiről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 28. kedd, 19:30

Csáth Géza – halálának 100. évfordulóján – a Stúdió K-ban

Egy izgalmas „fizikai színházi vizsgálat” készül Soós Attila rendezésében, Sipos Vera előadásában a Stúdió K színpadán.

Csáth Géza írói és idegorvosi munkájának legjelentősebb alkotása az Egy elmebeteg nő naplója, ami egy zseniális írói képességgel rendelkező beteg naplóján, valamint az orvosához írt levelein keresztül enged betekintést egy paranoiás kórképébe.

Ebből a részletes és színes pszichoanalízisből készül a Werk Akadémia színházi menedzser szakos hallgatóinak szervezésében előadás, Krézi címmel.

Alkotók:
Rendező: Soós Attila (Trojka Színházi Társulás)
G. kisasszony: Sipos Vera

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!