Program


KÖZÉLETI AKADÉMIA - DR. HEVESI KRISZTINA. Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek...

KÖZÉLETI AKADÉMIA - DR. HEVESI KRISZTINA. Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek...

Dr. Hevesi Krisztina egészségfejlesztő szakpszichológus, egyetemi oktató előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 24. hétfő, 18:00

KÖZÉLETI AKADÉMIA - DR. HEVESI KRISZTINA: Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek...

A monogámia a párkapcsolatok legnagyobb próbatétele, s talán emberi létünk egyik legnehezebb kihívása. Ha azonban repedés keletkezik a kapcsolaton, könnyen beférkőzhet a megbonthatatlannak hitt egységbe egy harmadik. Mai inger-gazdag világunk amúgy sem az elköteleződésnek kedvez. Fogyasztói szemléletre buzdít: ha valami elromlott, dobd el, ne bíbelődj a megjavításával - úgyis jön a következő! Rengeteg olyan kommunikációs félreértés van a nemek közt, amit szellemesen úgy fogalmaztak meg: a nők a Vénuszról, a férfiak a Marsról valók. De amennyiben nem is tekintjük egymást ennyire más bolygóról származónak, akkor is nehezíti a megértést az eltérő családi háttér, és még számos más pszichés tényező. A párkapcsolat próbatételeivel való megküzdésről ráadásul gyermekként sem hallunk: ahol a mesék véget érnek, ott kezdődik a házasság. Mi a tartós kapcsolat titka, ami emberi természetünk sajátosságaira épít, emellett segít kivédeni azt, hogy illúziók rabolják el a boldogságunkat?

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

zenés játék két részben

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!