Program


Kovács Gergely  - Liszt Születésnapi Fesztivál

Kovács Gergely - Liszt Születésnapi Fesztivál

Alapítója születésnapját minden évben számos programmal ünnepli meg a Zeneakadémia. Az eseménysorozat Solti termi hangversenyén a Doktori Iskola hallgatója ad szólóestet. Kovács Gergely már tizennyolc évesen felhívta magára a figyelmet, amikor megnyerte az olaszországi Nemzetközi Pietro Argento Zongoraversenyt; 2018-ban a Budapesti Nemzetközi Chopin Zongoraverseny második díjasa, a 2021-ben pedig szintén a magyar fővárosban rendezett Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny 3.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 7. hétfő, 19:00

Csajkovszkij: Dumka, op. 59
Schumann: Karnevál, op. 9

SZÜNET

Liszt: Rigoletto-parafrázis
Liszt: Nagy koncertszóló
Liszt: Haláltánc

Kovács Gergely (zongora)

Alapítója születésnapját minden évben számos programmal ünnepli meg a Zeneakadémia. Az eseménysorozat Solti termi hangversenyén a Doktori Iskola hallgatója ad szólóestet. Kovács Gergely már tizennyolc évesen felhívta magára a figyelmet, amikor megnyerte az olaszországi Nemzetközi Pietro Argento Zongoraversenyt; 2018-ban a Budapesti Nemzetközi Chopin Zongoraverseny második díjasa, a 2021-ben pedig szintén a magyar fővárosban rendezett Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny 3. helyezettje lett. Az elmúlt tíz évben Gundel művészeti díjjal, Junior Príma Díjjal, Fischer Annie- és Bank of China-ösztöndíjjal is elismerték tehetségét. Az estet keretező két drámai hangvételű mű között különböző karakterek és érzelmek egész arzenálját vonultatja fel Kovács Gergely, gondoljunk csak a Karnevál commedia dell’arte-alakjaira és Schumann-önarcképeire, a Rigoletto-parafrázis alapjául szolgáló opera szereplőire és a történetben bekövetkezett sorsukra vagy a virtuóz futamok és lírikus motívumok váltakozására a Nagy koncertszólóban.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


A Kowalsky meg a Vega zenekar 20 éves jubileumát ünnepli jövőre! A jeles alkalomból egy közös nagy ünneplésre és egy fergeteges évindító nagy bulira hívnak mindenkit 2023. február 18-án, a Papp László Budapest Sportarénába!

FENYŐ NÉLKÜL NINCS KARÁCSONY! Ez őrület!!! Sőt, tiszta számmisztika! Nem elég, hogy Fenyő 75…, nem elég, hogy egész évben PÁBIJUBILEUM, most pedig egy igazi, utánozhatatlan FENYŐ ÜNNEP következik, pontosan a 25.!!!

A korábbi nagy sikerre való tekintettel a Mamma Mia! ismét az ország legnagyobb sportcsarnokaiban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!