Program


Kontroll Csoport

Kontroll Csoport

A hajógyár hajdani kantinjában kialakított Wydzial Remontowy klubban előadjuk a Kontroll Csoport repertoárját, mielőtt elindulunk a Balti-tenger partjára...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 1. szombat, 20:30

Kedves közönségünk!

Mint tudjátok, Gdanskba készülünk, átvenni egy díjat Lech Walesától, amit az àltala alapított Európai Szolidaritás Központ kuratóriuma ítélt oda 2019-ben a Kontroll Csoportnak.

Nélkületek ez a projekt sem jöhetett volna létre.
Köszönjük korabeli bátorságotokat, s az elmúlt évtizedek alatt sem lankadó hűségeteket.
Mielőtt elindulunk a Balti-tenger partjára, hogy június 9-én a legendás Solidarnosc szervezkedésének helyszínén, a gdanski hajógyárban átvegyük a díjat, majd ugyanaznap este a hajógyár hajdani kantinjában kialakított Wydzial Remontowy klubban előadjuk a Kontroll Csoport repertoárját, egy utolsó erőgyűjtő koncertre, közös éneklésre invitálunk benneteket.

Színpadon:
Bárdos Deák Ági, Müller Péter Sziámi, Kistamás László, Farkas Zoltán,
Hajnóczy Csaba, Hajnóczy Árpád, Németh Csaba, Balog Balázs.

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!