Program


KOLODROM X TABAN 30

KOLODROM X TABAN 30

A Tabán Szerb Folklórcentrum Egyesület 1994-ben alakult Budapesten, azzal a céllal, hogy megőrizze a különböző autentikus szerb táncokat, népdalokat, és az anyaország hagyományait.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 16. vasárnap, 18:00

Az idén 30 éves tánccsoport fennállásának évfordulóját egy igen különleges eseménnyel ünnepli meg: egy egész estés gálaműsorral, a Vígszínház színpadán, amelynek díszvendége Szerbia Állami Népi Együttese, az Ansambl KOLO lesz.

Az est folyamán a közönség betekintést kaphat Szerbia különböző tájegységeinek folklórjába, a színpadon az autentikus táncok mellett a régiók hagyományai, színes viseletei is bemutatásra kerülnek.

A program fényét emeli, hogy a műsorban fellép a szintén jubileumát ünneplő, 50 éves, Kossuth-díjas Vujicsics Együttes, valamint a Junior Prima díjas, Básits Branka énekesnő is, akik a magyarországi szerbek zenei hagyományait elevenítik majd meg a színpadon.

A Tabán Szerb Néptáncegyüttest a ZORA Zenekar kíséri.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A két világhírű virtuóz legendás művészkapcsolata immár félévszázados – markáns látásmódjuk, romantikus gondolkodásmódjuk közös zenélésük sosem apadó kútja.

Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene.

Ajánló


A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!