Program


Királyok és Királynők - Falusi Mariann koncert
2

Királyok és Királynők - Falusi Mariann koncert

Megidézett királyok és királynők:
Queen, Abba, Cher, Michael Jackson, Frank Sinatra, Madonna, Király Linda, Louis Armstrong és még sorolhatnánk.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 12. hétfő, 20:00

Falusi Mariann: Királyok és királynők
koncert
 
Az életben demokrácia, de a művészetben arisztokrácia – mondta valaha egy kivételesen nagy muzsikus, Arturo Toscanini, és ma már tudjuk, hogy igaza volt. Rendíthetetlenül osztogatjuk a címeket és rangokat, királyok, hercegek, grófok töltik be a zenei világot. Valamint naplopók és burzsoák, de ők most bennünket szerencsére nem érdekelnek.
"Így is nagy a tolongás a trón körül, a swing királya, a pop királya, a soul királynéja, Király Linda, Prince, Queen, King Crimson és a többiek, bubik, dámák, királyok - az a közös bennük, hogy valamennyien ászok. Éljen a zenében arisztokrácia, jó dolgunkban nem érjük be másokkal, csakis a legjobbakkal, és nem felejtjük, hogy hiába válogatunk a királyok között, számunkra a közönség marad az ezerfejű cézár." Falusi Mariann

Megidézett királyok és királynők:
Queen, Abba, Cher, Michael Jackson, Frank Sinatra, Madonna, Király Linda, Louis Armstrong és még sorolhatnánk.

Közreműködik:
Falusi Mariann – ének
Sárik Péter – zongora
Berdisz Tamás – dob
Frey György – basszusgitár
Csányi István – vokál, szaxofon
Schneider Zoltán – gitár

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!