Program


Kippkopp és Tipptopp

Kippkopp és Tipptopp

Őszi falevelek, pirosak, sárgák, zöldek. Őszi falevelek. Új ruhát tőletek kérek...
Egy szép, napsütéses őszi napon gesztenyefalevélen megérkezik Tipptopp, a gesztenyelány, a dimbes-dombos erdőbe. Elindul, hogy búvóhelyet keressen magának.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 29. vasárnap, 10:00

Kippkopp és Tipptopp
A Nefelejcs Bábszínház előadása.

Őszi falevelek, pirosak, sárgák, zöldek. Őszi falevelek. Új ruhát tőletek kérek…
Egy szép, napsütéses őszi napon gesztenyefalevélen megérkezik Tipptopp, a gesztenyelány, a dimbes-dombos erdőbe. Elindul, hogy búvóhelyet keressen magának.

Műsoridő: 60 perc

10.00–13.00 Kézműves játszóház: adventi koszorú készítése, gyertyamártás, kerámia "mézeskalács"-dísz készítése

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.


Kedves Látogatóink!

A koronavírus fertőzés a közösségi terjedés szakaszába lépett, s a szükséges védekezés miatt fokozott járványügyi előírások léptek életbe. A kötelező előírásokon túl is igyekszünk látogatóink egészségének megőrzését szolgáló óvintézkedéseket tenni. Ezért 2020. októberétől  az Óbudai Kulturális Központ (1032 Budapest, San Marco u. 81.) színháztermében a kisgyermekeknek, szóló előadások alkalmával minden második sort szabadon hagyunk, ezen túl a családonként, egymás mellett megvásárolt helyek között is igyekszünk 1-1 széket üresen hagyni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 6 éven felüliek számára az orrot és szájat eltakaró maszk viselése az épület teljes területén kötelező!

Az előadás előtt és után a termet átszellőztetjük, az előadás ideje alatt a levegőcseréről gondoskodunk.

A bejáratnál fertőtlenítő folyadék érintésmentes használatára van lehetőség.
A sorban állás elkerülése és az ajánlott védőtávolság megtartása érdekében, kérjük, vásárolják meg elővételben jegyüket a kulturkozpont.jegy.hu oldalon,  hűségkártya birtokában akár 10% kedvezménnyel!
A jegyek telefonon is felmutathatók. Kérdés esetén vegyék fel a kapcsolatot munkatársainkkal.
 
Várjuk Önöket szeretettel!
Vigyázzunk egymásra!

Az ÓKK munkatársai

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!