Program


Kifli koncert

Kifli koncert

Kalandok sora vár a hallgatóságra, ismert és új Kifli dalokkal fűszerezve.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 30. szombat, 16:00

Kifli koncert

A Kifli zenekar a legutóbbi óbudai koncertjén a Müzli-szigetekhez ért a Kiflihajóval. Mivel közeleg az adventi időszak, és menetrend szerint a Mikulással is találkozni kell hamarosan a gyerekeknek, a Kiflihajó észak felé fordul, hogy a várva várt találkozást segítse. Útközben kalandok sora vár a hallgatóságra, ismert és új Kifli dalokkal fűszerezve.

Ajánlatunk


Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

keserves bohózat két részben

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!