Program


Kieran Hurley: Szócső

Kieran Hurley: Szócső

Kieran Hurley magával ragadó, megrázó, de a humort sem nélkülöző drámája nem csak az írói felelősségről beszél, hanem mindannyiunkat szembesít azzal, hogyan viszonyulunk a társadalom legkiszolgáltatottabb tagjaihoz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 9. csütörtök, 19:00

Kieran Hurley: Szócső

Edinburgh, napjainkban. Egy negyvenes nő épp a mélybe készül vetni magát a város legmagasabb pontjáról, amikor az utolsó pillanatban egy tinédzser fiú visszarántja. A találkozással mindkettőjük élete megváltozik. Libby naphosszat kávézókban tölti az idejét, és írónak nevezi magát, bár évek óta egy sort sem vetett papírra. Declan tehetséges fiatal művész, akinek meg kell küzdenie konfliktusoktól és erőszaktól terhelt otthonával. Ahogy a kulturális és osztálybeli különbségek ellenére egyre jobban összebarátkoznak, Libby meglátja a lehetőséget a nagy írói visszatérésre.
Szüksége van Declan történetére. De van hozzá joga, hogy kisajátítsa?

Kieran Hurley magával ragadó, megrázó, de a humort sem nélkülöző drámája nem csak az írói felelősségről beszél, hanem mindannyiunkat szembesít azzal, hogyan viszonyulunk a társadalom legkiszolgáltatottabb tagjaihoz. A darab ősbemutatója
2018-ban volt az edinburghi Traverse Theatre-ben, 2019-ben pedig nagy sikerrel mutatták be a londoni Soho Theatre-ben is.

Szereplők: Fullajtár Andrea, Szántó Balázs

Díszlet, jelmez: Márkus Sándor
Dramaturg: Szilágyi Bálint
A rendező munkatársa: Nagy Viktória

Rendező: Szilágyi Bálint

A Független Színművészetért Alapítvány előadása.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy előadásunkban olykor erős fény- és hanghatásokat alkalmazunk!

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!