Program


Kicsi Gesztenye Klub - Mikulás kísérőjegy

Kicsi Gesztenye Klub - Mikulás kísérőjegy

CSAK BUDAPESTEN! A CSODÁS MIKULÁS-CSOMAG! GYERMEKED TALÁLKOZHAT HŐSEINKKEL ÉS A MIKULÁSSAL IS!

Fantasztikus csomagot állítottunk össze Nektek, amit az UP Újpesti Rendezvénytérben látható előadásaink bármelyikén megkaphattok!
A Mikulás csomagok száma LIMITÁLT, előadásonként maximum 50 darabot tudunk adni Nektek.

A csomag tartalma:
- Az előadások után közös fotót készítünk Gyermekeddel, a Mikulással és Gesztenyével, Olly-val, Napsugárral és Lufipofival! A fotót azonnal kézhez is kapjátok majd.
- Választhattok egy kis ajándékot is a Játéksziget jóvoltából. A kislányok egy nagyon menő Bo-Po gyermek körömlakkot, a kisfiúk pedig egy csúcs Star Monsters játékot kapnak.
- A csomag része a fincsi Fornetti fánk is.
- S mindehhez még egy üveg ásványvíz is jár.

Megvetted már jegyed az előadásra? Semmi gond! Hiszen Mikulás csomagot utólag is vásárolhatsz!

A Játéksziget játékairól egy kis tudnivaló Neked:
Bo-Po körömlakk:
Egy egyedülálló, vízbázisú körömlakk, amelynek nincs káros hatása, nem mérgező egyetlen összetevője sem, ezért igazán gyerekbarát körömlakk. Ráadásul gyorsan szárad, így a kicsik nem kennek mindent össze kezeikkel mielőtt megszáradna körmeiken. Ha festés közben véletlenül felborulna a tégely, akkor sincs probléma, hisz nem fog kifolyni a dobozból a festék! Használata viszont ugyanolyan egyszerű, mint bármely körömlakké. A Bo Po matricaszerűen lehúzható körömlakk, így körömlakklemosó nem szükséges hozzá.

Star Monsters figurák:
Egy nap csillag hullott le az égből és amint földet ért, rögtön magára öltötte annak a tárgynak a legjellemzőbb tulajdonságát, amellyel landolása után legelőször kapcsolatba került. Kezdetben csak fehér színben létezett, de hamarosan új színek formájában mutálódni kezdett. S ezáltal megszülettek az első Csillagszörnyek. A Csillagszörnyek nem csupán sima figurák, hanem annál sokkal többek. Számos tulajdonsággal rendelkeznek, s ezáltal rengeteg játéklehetőséget is kínálnak, gyűjthetőek, és a tulajdonságokkal a gyerekek "versenyezhetnek" egymás közt.

Ajánló


A Sütemények Királynője Pintér Béla és Társulatának előadása.

Rúzsa Magdi augusztus 22-én a Tokaj Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán újra ámulatba ejti közönségét.A…